Herédi Zsolt vagyok, Budapesten lakom. Közel 30 éve foglalkozom gépjárművezető-képzéssel.

Jómagam és gyakorlati oktató kollégáim is sok éves szakmai rutinnal a hátunk mögött végezzük a már jogosítvánnyal rendelkezők oktatását, felkészítését a mindennapi vezetésre.

A közlekedés folyamatait nem lehet tankönyvből elsajátítani. Még kevésbé lehet a veszélyhelyzetek elhárítását megtanulni.

Ezért is fontos, hogy szakember üljön mellettünk, miközben megtesszük első önálló lépéseinket. Egy hirtelen adódó vészhelyzetben a mellettünk ülő családtagunk, barátunk - legyen bármennyire is türelmes - nem képes beavatkozni. Egy rutinos szakoktató már előre látja a helyzeteket, azok veszélyességét, s már akkor elindítja a veszélyhelyzet elkerülésére a megoldási folyamatot, amikor a friss jogosítványos még nincs is tudatában az éppen kialakuló helyzetnek.

Herédi Zsolt, professzionális oktató

Keress bátran, szívesen válaszolok a kérdéseidre.
Tel.: +36 70 / 907 2871

Személyes tudásszintedhez igazodunk

Ne félj, nincs mitől! Ha úgy érzed, hogy még (vagy esetleg már) semmit nem tudsz, akkor is gyere hozzánk bátran. Bármilyen szinten vagy most, nem véletlenül szerezted meg a jogsidat! Biztosan sokat fogsz fejlődni, és eléred azt a szintet, amit szeretnél!

Személyes célokat is megfogalmazhatsz

Mindenkinek más céljai vannak a jogosítvánnyal. Van, aki csak azért szeretne biztonságosan vezetni, hogy ha szükséges, be tudjon "ugrani" mások helyett. Van, aki viszont napi szinten szeretne nagyon jól vezetni. Igazodunk céljaidhoz.

Profi oktatók

Autót vezetni sokan tudnak. Vezetést oktatni - jól - viszont csak profi oktatók képesek. Oktatóink nem csak profik, de rutinosak is. Velünk, nálunk biztosan hatékonyan fogsz fejlődni.

Biztonságos környezet

Noha van jogosítványod, természetesen nem mindegy, hogy hol és hogyan gyakorlod a vezetést. Mindig olyan környezetet és feladatot választunk, hogy biztonságban légy.