Óradíjak
(a tanórák 45 percesek)

  • Manuális váltós autón:10.000 Ft
  • Automata váltós autón:10.000 Ft

Az oktatók normál munkaideje hétköznap 6:00-18:00 közé esik. Az ettől eltérő időpontban zajló gyakorlati órák - természetesen az oktatóval történő kölcsönös időpontegyeztetés után - felárasak az alábbiak szerint:
Hétköznap 18:00 után megkezdett óra: 10.500 Ft/óra.
Hétvégén, illetve ünnepnap tartott óra: 11.000 Ft/óra.


KRESZ ismeretfelújító képzések

KRESZ ismeretfelújító képzés keretében a már jogosítvánnyal rendelkezők egyénre szabottan frissíthetik tudásukat.

Az ismeretfelújítón:

  • ismertetjük, megbeszéljük a változásokat
  • értelmezzük, elmagyarázzuk a jogszabályokat
  • válaszolunk a felmerülő kérdésekre

Az ismeretfelújító foglalkozások alkalmankénti díja: 10.000 Ft.


Helyben, gyorsan, kényelmesen orvosi vizsgálatot is végzünk a jogosítvány érvényesítése érdekében 1-es, 2-es (hivatásos) csoportban.


Budapesten több helyszínen végzünk oktatást (III. kerület, IV-XIII. kerület, IV-XIV. kerület, X-XIV. kerület, XI-XII. kerület, XVIII-XIX. kerület), ezért arra kérünk, hogy ügyfélfogadási időben gyere be irodánkba. Ügyfélfogadási információk itt →

Így személyesen tudjuk megbeszélni, hogy melyik környéken, melyik kollégánknál gyakorolnál. Közösen felhívjuk az oktatót, és akár azonnal időpontot egyeztethetsz vele.

Személyes tudásszintedhez igazodunk

Ne félj, nincs mitől! Ha úgy érzed, hogy még (vagy esetleg már) semmit nem tudsz, akkor is gyere hozzánk bátran. Bármilyen szinten vagy most, nem véletlenül szerezted meg a jogsidat! Biztosan sokat fogsz fejlődni, és eléred azt a szintet, amit szeretnél!

Személyes célokat is megfogalmazhatsz

Mindenkinek más céljai vannak a jogosítvánnyal. Van, aki csak azért szeretne biztonságosan vezetni, hogy ha szükséges, be tudjon "ugrani" mások helyett. Van, aki viszont napi szinten szeretne nagyon jól vezetni. Igazodunk céljaidhoz.

Profi oktatók

Autót vezetni sokan tudnak. Vezetést oktatni - jól - viszont csak profi oktatók képesek. Oktatóink nem csak profik, de rutinosak is. Velünk, nálunk biztosan hatékonyan fogsz fejlődni.

Biztonságos környezet

Noha van jogosítványod, természetesen nem mindegy, hogy hol és hogyan gyakorlod a vezetést. Mindig olyan környezetet és feladatot választunk, hogy biztonságban légy.