Tudd, hogy mit tudsz. Légy őszinte önmagadhoz.

 • Ha friss a jogosítványod...
  ...és sikerült a forgalmi vizsgád, biztosan ügyes vagy, de rutinos még nem lehetsz! Ennek nem Te vagy az oka, és nem is a korábbi oktatód. Ez egyszerűen tény. Ha őszintén bevallod, hogy szükséged van még néhány gyakorlóórára, nem szégyen! A biztonságos vezetésre érdemes áldozni.
 • Ha évek óta van már jogosítványod...
  ...de keveset vagy egyáltalán nem vezettél a forgalmi vizsga óta, akkor mindenképpen érdemes (sőt fontos) olyan szakoktatót keresni, aki rutinnal segít abban, hogy
  • nyugodt és gyakorlott, magabiztos vezetővé válj,
  • biztonságosan vezess.
 • Ha van jogosítványod és vezetsz is rendszeresen...
  ...de még mindig nem érzed, hogy minden helyzetben magabiztos lennél. Olyan élethelyzet is előfordulhat, hogy hirtelen sokkal többet kell vezess, mint korábban. Ilyenkor feltétlenül ajánlott, hogy tudatosan készülj a megnövekedett vezetési mennyiségre akkor is, ha nem hivatásos leszel.
  Minden élethelyzet más. Itt írunk többet arról, hogy milyen helyzetekre lehet gyakorolni →

Első pillanatban talán feleslegesnek tűnhet, hogy gyakorlóórákat vegyél, de sok éves tapasztalatunk szerint aki rászánta magát a gyakorló vezetésre, később megtapasztalta ennek eredményességét és jótékony hatásait a gyakorlatban.

Feltehetően azért érdeklődsz az autóvezetés gyakorlás iránt, mert te valóban jól szeretnél vezetni.

Már van jogosítványod, de nem mersz a budapesti forgalomban egyedül közlekedni. Az is lehet, hogy egy hosszabb külföldi út vár rád, és nem mersz plusz gyakorlat nélkül elindulni. Gondolj bele: egészen más egy ismert városban vezetni még akkor is, ha ismeretlen környékre tévedsz. De ha például Bécs, Pozsony vagy Prága az úticélod, akkor is habozás nélkül belevágnál az útba?...

Ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor az első lépést az önálló, biztonságos és magabiztos autóvezetéshez ezennel megtetted!

Személyes tudásszintedhez igazodunk

Ne félj, nincs mitől! Ha úgy érzed, hogy még (vagy esetleg már) semmit nem tudsz, akkor is gyere hozzánk bátran. Bármilyen szinten vagy most, nem véletlenül szerezted meg a jogsidat! Biztosan sokat fogsz fejlődni, és eléred azt a szintet, amit szeretnél!

Személyes célokat is megfogalmazhatsz

Mindenkinek más céljai vannak a jogosítvánnyal. Van, aki csak azért szeretne biztonságosan vezetni, hogy ha szükséges, be tudjon "ugrani" mások helyett. Van, aki viszont napi szinten szeretne nagyon jól vezetni. Igazodunk céljaidhoz.

Profi oktatók

Autót vezetni sokan tudnak. Vezetést oktatni - jól - viszont csak profi oktatók képesek. Oktatóink nem csak profik, de rutinosak is. Velünk, nálunk biztosan hatékonyan fogsz fejlődni.

Biztonságos környezet

Noha van jogosítványod, természetesen nem mindegy, hogy hol és hogyan gyakorlod a vezetést. Mindig olyan környezetet és feladatot választunk, hogy biztonságban légy.